sábado, 13 de febrero de 2010

VERITATS I FALSETATS SOBRE L'HOMEOPATIA

VERDADER
1) L'HOMEOPATIA es caracteritza per les dosis infinitesimals: Les dilucions homeopàtiques atenuar l'efecte nociu d'una substància capaç a dosis elevades de provocar símptomes en un individu sa, i provoquen a dosis infinitesimals una acció terapèutica en un malalt.
2) Absorció sublingual: Cal deixar dissoldre els medicaments homeopàtics sota de la llengua. Aquesta zona enorme irrigada permet una entrada ràpida al torrent sanguini del medicament.
3) No han de tocar-se els medicaments homeopàtics amb les mans, amb la qual cosa evitem que puguin deteriorar-se.
4) La menta és incompatible amb el tractament homeopàtic: productes com el mentol i certes essències disminueixen o suprimeixen l'acció de l'homeopatia pel seu efecte vasoconstrictor i perquè competeixen en l'absorció.
5) Un mateix medicament pot tractar patologies diferents.
Ex: BELLADONA: Indicada al mateix temps per curar unes angines, furóncols i les insolacions. Els signes d'aquest remei són: "Edema, calor, dolor i rubor" i quan algun d'aquests símptomes es presenten, BELLADONA és el remei d'elecció.
6) Els animals reaccionen perfectament a la HOMEOPATIA, i l'experiència prova la seva eficàcia tant en animals de companyia com en animals de renda.
FALS
És totalment FALS que la HOMEOPATIA és una medicina lenta. Un tractament adaptat, pres des dels primers símptomes, ofereix una rapidesa extrema. Milions de tractaments a tot Europa en afeccions com grip, amigdalitis, otitis, etc ..... demostren l'eficàcia i la rapidesa dels medicaments homeopàtics.
PUNTUALITZACIONS
El problema amb què es troba HOMEOPATIA en la majoria dels casos és la crònica. Els pacients solen anar al metge homeòpata quan estan totalment desesperats i desencisats de la medicina tradicional, la qual cosa comporta que quan recorren a aquesta terapèutica seva malaltia sol estar ja molt avançada o és ja un greu problema crònic. En aquest cas el metge li estableix un remei de fons, menys espectacular, que millora el terreny del pacient en un termini una mica més llarg de temps.
També cal tenir en compte en HOMEOPATIA que la rapidesa i l'eficàcia d'un tractament depèn, lògicament, igual que a la ALOPATÍA de:
• Un diagnòstic correcte.
• Una indicació terapèutica correcta.
Si un pacient se li fa un diagnòstic incorrecte, la medicació no serà per tant eficaç. Això no vol dir, per tant, que la HOMEOPATIA no serveixi ..
Ex: Si a un pacient que va al metge homeòpata amb un problema hepàtic se li prescriu un medicament adreçat fonamentalment a problemes circulatoris difícilment resultarà eficaç aquest tractament.
Avantatges del medicament homeopàtic
1) Eficàcia total comprovada al llarg de milions de tractaments.
2) Substàncies naturals.
3) Medicaments mancats d'agressivitat farmacològica, és a dir:
• No presenten efectes secundaris.
• No presenten contraindicacions.
4) Aptes per a tot tipus de pacients
• Embarassades
• Lactants
• Nens
• Avis
• Diabètics, etc ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

ASTROLOGIA EVOLUTIVA

Què és? L’ astrologia evolutiva és una eina d autoconeixement . Mitjançant   les coordenades de data de naixement, hora i lloc es c...