miércoles, 7 de junio de 2017

ASTROLOGIA EVOLUTIVA


Què és?
L’ astrologia evolutiva és una eina d autoconeixement .
Mitjançant  les coordenades de data de naixement, hora i lloc es crea la carta natal, que és un dibuix en dos dimensions de com estava el cel en el moment que vas néixer, i amb aquesta informació obtenim un mapa.

Com et pot ajudar?
Per a mi és com un mapa del tresor de qui ets tu realment, en essència, sense condicionaments. En aquest mapa podem trobar tots els teus potencials, les incongruències interiors, les tendències, etc.
En l’astrologia evolutiva afegeixo  tècniques com la programació neuro-lingüística, coaching i trance generatiu per poder ajudar a transformar el que necessitis i així trobar un estat de pau interior. A vegades creiem que no serem feliços o ens sentirem en  pau sinó canvia quelcom de fora, però la veritat es que necessitem canviar la nostra manera de veure la realitat i aprofitar per aprendre el que ens està ensenyant aquesta realitat que no ens agrada.
Des de  la carta astral podem veure com estan funcionant les nostres creences, la nostra part emocional, la part racional, la relació amb els altres, amb un mateix....etc
És un eina molt interessant per ajudar a estar millor, per conèixer-nos i viure des de la llibertat interior. També ajuda a descobrir quin és el nostre propòsit vital, saber si estem ben encaminats.
L’astrologia també es pot fer servir amb els nens. Com a pares pot ser molt útil per saber com són, què necessiten, quin són els seus potencials....

Com funciona?
M’hauràs de donar la teva data de naixement, l’hora exacta i el lloc una setmana abans de la nostra sessió.
Pots gravar  la sessió per escoltar-la tantes vegades com vulguis. 
Pots venir a conèixer els trets principals la teva carta natal en una sola sessió, és la lectura de la teva carta astral. Si ja coneixes la teva carta astral , podem fer també la REVOLUCIÓ SOLAR que és una carta anual que comença el dia del teu aniversari i en aquesta ens enfocarem en com serà aquest any per a tu. Et servirà per orientar-te a l’ hora de prendre decisions, no és un predicció exacte d’ esdeveniments externs sinó per veure els reptes, les oportunitats i els treballs interns que s’ et plantejaran.
O també,  fer un seguiment mensual per evolucionar a nivell emocional i trobar la coherència interior per viure amb més autoconeixament. Això és el que anomeno COACHING LLUNAR, ja que treballem mensualment  observant el moviment de la lluna i com influeix en la teva carta, la lluna és l’ astre que es mou de forma més ràpid i el que ens dona informació del nostre estat emocional.
Una altre eina de treball que utilitzo a nivell grupal és el MOVIMENT SOMÀTIC, “la consciencia és un murmuri fins que es converteix en carn”, en aquestes classes aprendràs a expressar amb el cos allò que passa a la ment, sense paraules, a través de la música i connexió amb tu mateix, d’ una forma lliure però a l’ hora guiada. Presentaré propostes de dinàmiques per integrar el moviment amb l’ emoció i tècniques per alliberar tensions, estrès i crear nous espais per aprendre a viure amb més llibertat interior. Em guio amb el cicle sinòdic, és a dir amb el pols de sol terra i lluna, va més enllà de la carta a nivell individual, utilitzo el calendari llunar i et poso  en contacte amb la capacitat d’ auto-avaluar-te en busca de com viure una vida ben viscuda a través de la creativitat del moment. Utilitzo les llunacions com a símbol de processos d’ evolució conscient per desenvolupar un bon projecte de vida.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

ASTROLOGIA EVOLUTIVA

Què és? L’ astrologia evolutiva és una eina d autoconeixement . Mitjançant   les coordenades de data de naixement, hora i lloc es c...